Zorile Grivița a ”detonat bomba” campionatului Ligii a V-a. Victorie cu scor de neprezentare în fața liderului!

1195

Zorile Grivița a reușit să producă în etapa a 23-a surpriza campionatului Ligii a V-a. Ce nu au reușit ACS Lascăr Schela sau Luceafărul Berești, echipele de pe locurile doi și trei, au făcut-o cei de la Grivița.

În etapa de duminică din al doilea eșalon județean formația din Grivița a învins, la scor de neprezentare, liderul neînvins al campionatului Siretul Cosmești. Toate cele trei goluri ale învingătoarei au fost marcate de Dragoș Andrei, în minutele 40, 48 și 82.

Echipa din Cosmești își recunoaște înfrângerea, dar aruncă o parte din vină spre arbitri. ”O mare lipsă de respect din partea conducerii AJF Galați, trimițând la jocul liderului o brigadă de novici, abia ieșită de pe băncile școlii de arbitraj.

Incapacitatea de organizare a făcut ca partida să înceapă cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, informându-ne că delegații oficiali care trebuiau să aibă în frâu partida nu se mai pot prezenta, astfel locul fiind luat de o așa-zisă brigadă.

Dezamăgitor și dureros faptul că nu suntem tratați cu seriozitate de cei din conducerea secundarului eșalon județean și că cel mai probabil, undeva, echipa noastră a supărat pe cineva”, au postat cei de la Siretul Cosmești pe pagina lor de facebook.

În urma primei înfrângeri din acest sezon Siretul Cosmești și-a periclitat prima poziție din clasament. Siretul conduce în continuare în ierarhia din Liga a V-a cu 58 de puncte din 23 de jocuri, un punct mai mult, dar și un meci în plus față de echipa de pe locul doi ACS Lascăr Schela.

De partea cealaltă, echipa ce a adus prima înfrângere liderului este pe 9 în clasamentul la zi din Liga a V-a cu 25 de puncte, 23 de jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal