Alin Nica: ”Când joci cu 13.000 de oameni în tribună care strigă ”Hai Oțelul” pleci din start cu 1-0”

2295
sursa foto: SC Oțelul/facebook

La meciul decisiv de promovare în Liga a II-a Oțelul a avut în tribunele stadionului peste 13.000 de spectatori. Fanii roș-alb-albaștri au creat o atmosferă senzațională așa cum am trăit doar în urmă cu 11 ani când Oțelul cucerea titlul de campioană. Impresionat de atmosfera din tribune mijlocașul Alin Nica apreciază că în asemenea meciuri Oțelul plecă din start cu avantaj.

Era în visurile mele să joc cu 13.000 de spectatori în tribune, acum de ce să nu joc și în Liga a II-a cu mai mulți suporteri. Un obiectiv nu este niciodată prea departe dacă dai totul pe teren și îți faci treaba. În sezonul ce s-a încheiat toți de la echipă am fost ca o familie. Totul depinde de noi. Nu cred că poate nimeni să ne stea în cale dacă dăm totul pe teren. Ți se face pielea de găină când joci cu 13.000 de oameni și ți se strigă ”Hai Oțelul” pleci din start cu 1-0”, a spus Alin Nica la Lider Sportiv.

În noua ediție de campionat a Ligii a II-a Oțelul va juca da piept cu echipe precum Dinamo, Steaua sau Poli Iași. Mijlocașul Oțelului consideră benefic nivelul ridicat din eșalonul secund. ”Cu cât avem adversari mai puternici cu atât e mai bine. Asta te motivează și pentru asta trebuie să dai totul pe teren. Când joci cu Dinamo sau cu Steaua, ori cu FCSB o să fie cum zice profesorul nostru full gas. Eu nu cunosc deocamdată echipele din Liga a II-a. Din ce am văzut eu sunt echipe puternice precum Iașiul, Buzăul”, a declarat Nica.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal