Cătălin Savu, despre construirea unui stadion nou la Galați: ”Lumea nu are viziune”

3513

Omul de fotbal Cătălin Savu, lector universitar doctor în cadrul Universității ”Dunărea de Jos” Facultatea de Educație Fizică și Sport, a vorbit în direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre construcția unui stadion nou în Galați. Fost jucător al Oțelului și antrenor în Liga a III-a la CSU Dunărea de Jos, consideră că factorii decizionali din Galați au convingeri diferite în privința ridicării unei noi arene la Galați.

”Lumea nu are viziune, cei care se ocupă au zis ca mai întâi să promovăm în Liga a II-a, eventual în Liga I, apoi ne vom ocupa de stadion. Total greșit. În momentul în care ai un stadion modern atunci vor veni și sponsorii într-un oraș precum Galați. De ce să riscăm să jucăm în Liga Campionilor la București. Este departe acest vis, dar dau un exemplu.

De ce când plouă trebuie să vin cu umbrela? Trebuie să pun mâna la ochi când este soare, când putem face un super stadion la Galați. Galațiul are teren”, a spus Cătălin Savu la Lider Sportiv.

Pe lângă construirea unei noi arene Galațiul mai are posibilitatea renovării celor două arene din Valea Tiglinei, ”Dunărea” și ”Siderurgistul”. ”Am putea să recondiționăm stadionul ”Dunărea”. La stadionul ”Oțelul” e mai greu că este între blocuri. Acolo mai este și Spitalul de Copii, este mai greu de construit acolo, dar pe stadionul ”Dunărea” s-ar putea face. Plus că stadionul ”Dunărea” ar putea fi legat printr-o pasarelă cu stadionul ”Siderurgistul”, stadion care și el este la un pas să se prăbușească”, a declarat profesorul Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal