Cîrjan și Nica, despre Liga a II-a

196

În direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, 92,4 FM, doi dintre oamenii de bază ai Oțelului în sezonul recent încheiat George Cîrjan și Alin Nica au vorbit despre așteptările lor legate de eșalonul secund.

Atacantul George Cîrjan, jucător ce a mai evoluat în eșalonul secund cu FC Oțelul, FCM Dunărea, FCM Baia Mare sau FC Botoșani, consideră că pentru a ataca partea superioară a ierarhiei din Liga a II-a lotul Oțelului are nevoie de ceva întăriri.

”Am o oarecare experiență la acest nivel. Am jucat destul de mulți ani și în Liga a II-a. O să fie un sezon frumos. Sunt câteva echipe care și-au depus, să zic așa, candidatura pentru play-off sau chiar promovare. Noi, din punctul meu de vedere, în funcție de bugetul pe care îl vom avea să putem aborda noul sezon cu gânduri mărețe.

Sper să abordăm sezonul cu gânduri mărețe, să prindem play-off-ul și apoi să țintim promovarea. Dar, cum am mai spus, totul e în funcție de ce buget vom avea. Să fim realiști, noi suntem conștienți, pentru a ataca play-off-ul în Liga a II-a mai avem nevoie de 4-5 jucători care să ne ajute să completeze lotul pentru a face fata facă față la Liga a II-a”, a spus George Cîrjan.

Alin Nica, debutant la acest nivel, nu este impresionat de nivelul eșalonului în care va evolua împreună cu Oțelul din sezonul viitor. Mijlocașul de 24 de ani al Oțelului a luat pulsul ligii secunde după meciurile de pregătire din pauza de iarnă a sezonului trecut de la Chiajna, cu Concordia, și cel de la Buzău.

”Eu pot vorbi din experiențele avute cu două echipe de Liga a II-a în meciurile amicale din pauza de iarnă. Nu mi se pare ceva uau. Poate te sperie că nu ai mai jucat, pentru mine este o performanță că am ajuns să la Liga a II-a. Nu e nimic de speriat, trebuie să fii mult mai serios, să muncești mult mai mult. Eu sper că o să facem față cu brio”, a declarat Alin Nica.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal