Constantin ”Boboc” Spânache, din nou golgheter în Liga a IV-a

180
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Ajuns la 35 de ani Constantin ”Boboc” Spânache, atacantul celor de la Unirea Braniștea, a câștigat un nou titlu, al patrulea, de golgheter al primului eșalon județean.

După ce și-a trecut în palmares titlul de golgheter cu Fulgerul Smulți sau Zimbrul Slobozia Conachi, ”Boboc”, așa cum este cunoscut în fotbalul de la noi, a devenit golgheter și în tricoul celor de la Unirea Braniștea.

În sezonul recent încheiat Spânache a marcat 44 de goluri pentru Unirea Braniștea, nouă goluri mai mult decât Eduard Dumitru, componentul vicecampioanei Voința Cudalbi, locul doi în clasamentul golgheterilor. Cel mai mult într-un meci ”Boboc” a marcat cu codașele Răzeșii Valea Mărului și Avântul Drăgănești, câte 5 goluri. Dintre reușitele lui Constantin Spânache din acest sezon se remarcă tripla din meciul cu Voința Cudalbi, formație ce a terminat a doua recent încheiata ediție a Ligii a IV-a.

Cele 44 de goluri cu care a devenit golgheter în actuala ediție de campionat reprezintă a treia performanță a lui Spânache în fotbalul județean gălățean. Cel mai mult ”Boboc” a marcat 52 de goluri în sezonul 2017-2018, stagiune în care a câștigat titlul de golgheter cu Zimbrul Slobozia Conachi. În sezonul 2019-2020 actualul vârf de la Braniștea a devenit golgheter în Liga a IV-a cu Zimbrul Slobozia Conachi după ce a marcat 41 de goluri. În ediția de campionat 2014-2015 Constantin ”Boboc” Spânacche a devenit golgheter în Liga a IV-a cu 35 de goluri marcate pentru Fulgerul Smulți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal