CSM Arcada a anunțat primele nume pentru sezonul viitor

230
sursa foto: CS Arcada Galați/Facebook

Echipa campioană a României la volei masculin, CSM Arcada, a oficializat primele nume cu care va aborda noua ediție de campionat. În sezonul 2022 – 2023 vor evolua în continuare pentru campioana României în ultimele patru sezoane:

Pedro Rangel Hernandez – coordonator, 33 de ani. Principalul dirijor al atacurilor campionilor va fi pentru al doilea sezon consecutiv jucătorul celor de la CSM Arcada. Căpitan al echipei naționale a Mexicului, Rangel este un jucător cu experiență bogată. Înainte de CSM Arcada a jucat în Cipru, la Omonia Nicosia, formație cu care a câștigat, de asemenea, titlul de campion. A mai jucat în Spania pentru CV Teruel, Franța la Tourcoing Lille Métropole, Orange Nassau sau ASUL Lyon Volley. A jucat un sezon și în campionatul Germaniei pentru Moerser SC.

Akhrorjon Sobirov – centru, 32 de ani, Uzbekistan. Sosit la Galați în toamna anului trecut Sobirov va juca pentru campioană și în ediția de campionat 2022-2023. A mai jucat pentru Atyrau VC, Burevestnik Almaty și Almaty VC în Kazahstan. A mai evoluat și în Germania pentru TV Ingersoll Bühl și Volleyball Bisons Bühl.

Vasile Talpă – centru, 30 de ani. Gigantul din Republica Moldova va îmbrăca pentru al patrulea sezon consecutiv tricoul campionilor de la CSM Arcada. A debutat la formația campioană în sezonul 2019-2020. Înainte de a juca pentru gruparea gălățeană cel mai înalt voleibalist din România a mai jucat pentru Unirea Dej și Explorări Baia Mare în România și KV Peja, Kosovo.

Clubul campion în ultimele patru ediții ale Diviziei A1 masculine a anunțat și prima plecare din lotul cu care a reușit eventul în sezonul 2021-2022. După două sezoane petrecute la Galați croatul de 27 de ani va juca din sezonul viitor în Slovenia pentru ACH Volley Ljubljana, fosta adversară a gălățenilor în ediția 2018-2019 din Cupa CEV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal