George Cîrjan: ”Liga a II-a cu Steaua, Dinamo sau Iașiul mă motivează”

992

La precedenta prezență în studioul Lider Sportiv atacantul Oțelului George Cîrjan a pronosticat promovarea roș-alb-albaștrilor în Liga a II-a. Entuziasmat de maniera categorică în care a promovat în eșalonul secund vârful roș-alb-albaștrilor a avansat un pronostic și în ceea ce privește comportarea echipei în viitoarea ediție a Ligii a II-a.

Din ce am văzut noi avem cota 50, la fel ca în 2011 când Oțelul a câștigat campionatul. Eu aș risca un pariu. La ultimul interviu de la Lider Sportiv am spus că o să promovăm. Acum zic că o să fim în primele două echipe”, a spus George Cîrjan.

Jucător cu state vechi în Liga a II-a George Cîrjan consideră nivelul campionatului ligii secunde în creștere, mai ales în ceea ce privește numărul spectatorilor prezenți pe stadioane. ”Liga a II-a este mai atractivă de ceva ani, din punct de vedere al spectatorilor și al tribunei. Chiar și la Baia Mare s-a jucat cu 10.000 de spectatori. Sunt echipe care merită să fie mai sus, asta prin prisma spectatorilor, orașului. Când vom juca acasă cu Dinamo sau Steaua vor fi 10 mii de spectatori. Asta te motivează. Sper însă să iasă cum vrem noi, să câștigăm”, spune atacantul roș-alb-albaștrilor.

Legat de lupta la promovare în prima ligă George Cîrjan anticipează o luptă între echipele ”provinciale”. ”Nu știu care ar fi principala favorită, am citit recent că Dinamo este principala favorită a caselor de pariuri. Pe cei de la Dinamo nu-i văd, e greu de digerat retrogradarea, din ce am auzit sunt datorii multe, Steaua nu are dreptul. Personal îi văd pe cei de la Iași cu șanse, în știu pe domnul Șfaițer, mai este și echipa din Buzău, acolo s-a dus domnul Brașoveanu, un om foarte ok. Pe lângă noi, am încredere în echipă, ar mai fi și cei de la Miercurea Ciuc, acolo s-au investit bani mulți, au o bază solidă și pot face o surpriză plăcută”, a declarat George Cîrjan .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal