România revine duminică la Galați cu un nou meci în Liga Europeană de Argint

172
sursa foto: Facebook/FR Volei

Echipa națională de volei masculin a României își va încheia parcursul din faza grupelor a Ligii Europene de Argint cu un meci la Galați. Duminică, 12 iunie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor Dunărea, echipa pregătită de Sergiu Stancu, tehnicianul campioanei României, CSM Arcada, va juca cu selecționata Albaniei.

Chiar dacă selecționata pregătită de Sergiu Stancu este deja calificată la turneul final, final four, de la Budapesta, România are nevoie de victorie în meciul de la ”Polivalentă” pentru a câștiga grupa B din Liga Europeană de Argint.

România este prima în Grupa B cu 11 puncte, un punct mai mult decât adversara de duminică, Albania, a doua clasată cu 10 puncte. Pentru echipa Albaniei meciul de duminică are o miză mai importantă, cu o victorie, chiar 3-2, pot obține calificarea la turneul final de la Budapesta. Pe trei în Grupa B din Liga de Argint este reprezentativa Macedoniei de Nord cu 7 puncte. În ultimul meci din grupă Macedonia de Nord va întâlni joi Bosnia Herțegovina, sâmbătă, la Tuzla, în Bosnia Herțegovina, iar pentru a se menține cu șanse de calificare la turneul final au nevoie de o victorie în minimum de seturi.

În tur, la debutul în actuala ediție a Ligii Europene de Argint, selecționata României a învins în Albania, la Tirana, cu socrul 3-1.

Selecționata României este pregătită în actuala campanie din Liga de Argint de echipa tehnică a campioanei României, CSM Arcada. Sergiu Stancu este antrenorul principal, Răzvan Tănăsescu în secondează pe tehnicianul campioanei, Eugen Pascale este fizioterapeut, Filip Markovic este statisticianul selecționatei, iar de pregătirea fizică este responsabil Réne Luna.

Alți patru componenți ai campioanei vor reprezenta România din teren: Marian bala, Alexandru Rață, Andrei Butnaru șu Vlad Kantor, sunt campionii ce evoluează în Liga de Argint pentru echipa națională a României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal