Se prelungește suspansul în lupta la titlu din Liga a V-a

683

Suspans prelungit în lupta la titlu din al doilea eșalon județean. Cu trei etape înainte de finalul sezonului lupta pentru titlu este mai deschisă ca oricând. Două echipe, ACS Lascăr Schela și Siretul Cosmești, se află la egalitate în fruntea clasamentului după meciurile din etapa a 28-a din cele 30 ale sezonului.

Lupta la titlu s-a echilibrat după meciurile din etapa 28-a, rundă disputată în integralitate duminică. Liderul la zi, ACS Lascăr Schela a înregistrat un surprinzător rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. De remiza înregistrată în jocul de la Costache Negri au profitat cei de la Siretul Cosmești. Campioana din pauza de iarnă a învins în etapa de duminică cu scorul 2-1, pe terenul celor de la Siretul Piscu.

În clasament, cu două etape înainte de finalul campionatului, Lascăr Schela este prima cu 70 de puncte, la egalitate de puncte și jocuri cu cei de la Siretul Cosmești. Cele două echipe au aceeași linie de clasament, 22 de victorii, câte 4 meciuri egale și câte o înfrângere, departajarea, în clasamentul la zi, se face după golaveraj, Schela 113-29, Cosmești 94-24. De altfel, cele două pretendente la titlul de campioană în Liga a V-a au încheiat la egalitate jocurile directe, 2-2 la Schela și 0-0 la Cosmești.

În cele două etape rămase până la finalul sezonului Lascăr Schela va juca cu Flacăra Pechea (locul 8/16), la Schela, și Prutul Vlădești, locul 10/16. Formația din Cosmești are u program mai dificil, duminică v a juca cu echipa de pe locul 5 Foresta Șendreni, iar în ultima etapă va juca pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri, locul 9 în clasamentul la zi, formație pe terenul căreia Schela a remizat în etapa curentă.

Rezultatele din etapa a 28-a:

Flacăra Pechea – Șoimii Foltești 1-1, Viitorul Costache Negri – ACS Lascăr Schela 1-1, Foresta Șendreni – Zorile Grivița 4-0, Siretul Piscu – Siretul Cosmești 1-2, ACS Inter Tudor Vladimirescu – Voința Cișmele 2-5, Avântul Matca – Luceafărul Berești 3-0 (neprezentare), Prutul Vlădești – Inter Tudor Vladimirescu 1-1. Rezultatul meciului Viitorul Frumușița – Mălina Smârdan nu a fost omologat de AJF Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal