Oțelul a fost egala vicecampioanei timp de 66 de minute

946
sura foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nou promovata în Liga a II-a Oțelul a oferit o replică excelentă vicecampioanei FCSB în amicalul de lux ce s-a disputat sâmbătă, pe stadionul ”Oțelul”. După un meci care s-a jucat în cea mai mare parte la egalitate, FCSB s-a impus la limită, scor 1-0, cu golul marcat de echipa vicecampioană în minutul 67.

La fel ca precedentul meci al Oțelului de pe stadionul care-i poartă numele, partida s-a disputat cu ”casa închisă”, la startul jocului existând o serie de spectatori ce nu apucaseră să intre în stadion.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început meciul cu formula: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Adăscăliței, Nedelea (D. Cireș 63′), Neagu (cpt.), Jardan, Cîrjan, Kip, Cisotti, Nica. În partea secundă Dorinel Munteanu a făcut mai multe schimbări, iar pe teren au intrat: Rus, Berisha, Gorovei, Pop, Mabussi, D. Cieș, Mitroi. Chiar în debutul meciului căpitanul Ionuț Neagu a ieșit accidentat, iar locul său a fost luat de Cristi Sîrghi, acesta preluând și banderola de căpitan.

Pentru Oțelul urmează stagiul de pregătire de la Poiana Brașov, acolo unde roș-alb-albaștrii vor juca și trei meciuri de pregătire cu: FC Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie) și FC Brașov (19 iulie).

În meciul cu vicecampioana Oțelul a jucat în noul echipament. Tricourile Oțelului pentru Liga a II-a nu diferă mult de cele cu care s-a obținut promovarea în eșalonul secund. Principala modificare o reprezintă logoul din zona pieptului. În locul inscripției ”Galați, orașul de la Dunăre”, Oțelul va juca în Liga a II-a cu ”Visit Galați”, alături de care este imprimat pe tricou logo-ul municipiului Galați.

La înălțime au fost și cei din Peluza Nord. În timpul jocului ultrașii gălățeni au afișat două bannere pe care au inscripționat: ”Strigăm împreună Oțelul suntem noi sau ați venit să vedeți o turmă de oi?” și ”FCSB sau Steaua oricum vă intitulați, niciodată bineveniți în Galați”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal