CSM Galați își cunoaște adversarii din CN rugby 7

66
sursa foto: Facebook/IMG Sport

După ce se vor disputa meciurile din etapa a III-a play-out-ul Ligii Naționale de Rugby se va întrerupe aproape o lună. O mare parte din echipele angrenate în grupa a doua valorica a LNR vor juca în Campionatul Național de Rugby în 7.

În CN Rugby 7 se va juca sub forma de turnee. Primul dintre ele va avea loc între 10 și 11 septembrie, la Iași, al doilea se va disputa la Gura Humorului, 17-18 septembrie, în timp ce etapa a III-a, cea finală, se va disputa la 24 și 25 septembrie, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Federația de Rugby a stabilit componența grupelor de la turneul inaugural. CSM Galați va juca în Grupa C, iar adversare în prima fază a turneului vor fi: Poli Iași, Selecționata Republicii Moldova și CSU Alba Iulia. La ediția din acest an a Campionatului Național de Rugby în 7 participă și selecționata Republicii Moldova, formație ce nu puntează în clasament.

În Grupa A vor evolua: Știința Petroșani, Grivița București, U Cluj, CSU Brașov. Grupa B are componența: CSU Arad, CSM Sibiu, Olimpia București și RC Gura Humorului, în timp ce în grupa D vor evolua RC Bârlad, combinata Sportul Studențesc – Dinamo și CSM Constanța.

În prima zi se vor disputa meciurile din faza grupelor, în timp ce în cea de a doua, în funcție de locul ocupat în grupe se vor disputa jocurile pentru stabilirea clasamentului final. Câștigătoarele grupelor vor juca în grupa locurile 1-4, echipele de pe locurile secunde se vor înfrunta în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8, cele clasate pe locul trei în prima zi vor juca pentru stabilirea locurilor 9-12, iar ultimele clasate după prima zi vor juca pentru stabilirea locurilor 13-15.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal