FC Universitatea, pregătită de un nou sezon în Liga I, dar în aceleași condiții de campionatul trecut!

156

Retrogradată la finalul sezonului trecut din Liga I, dar reprimită în liga de elită după retragerea vicecampioanei Heniu Prundu Bârgăului, echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, va debuta duminică în cel de al optulea sezon de la înființare. De la ora 11.00, pe stadionul ”Siderurgistul” formația gălățeană va juca cu Fotbal Feminin Baia Mare.

Noul sezon nu va debuta în condiții, financiare, diferite față de precedentul. Deși pregătirile au demarcat încă din 3 august, formația gălățeană nu a disputat nici un meci de pregătire. Lotul pentru noul sezon este format din jucătoare ce a evoluat sezonul trecut plus o serie de junioare din propria pepinieră promovate la echipa de Liga I. Lotul este format din: Georgiana Bobocea, Roxana Pazargic, Adelina Crăciun – junioară, Lavinia Bot, Alina Cimpoieș, Mihaela Ivan, Beatrice Ghibrigiu – junioară, Adelina Marcu – junioară, Ioana Sfetcu – junioară, Diana Drosu, Daniela Dumitru, Alexandra Condrea – junioară, Georgiana Munteanu – junioară, Silvia Oană, Andreea Surcică, Rianna Păun – junioară, Diana Stoian, Alexia Dică – junioară, Miruna Năstase – junioară. Din lot mai face parte și Gabriela Lupu, dar ea va lipsi o perioadă. Echipa va fi pregătită de Gabi Călinescu – antrenor principal, și Gheorghe Cucu – antrenor cu portarii.

Din cauza problemelor legate de finanțare, clubul gălățean nu poate avea la dispoziție pentru meciuri sau antrenamente toate jucătoarele din lot.

După jocul cu Fotbal Feminin Baia Mare formația gălățeană va juca în etapa a II-a, 11 septembrie, pe terenul celor de la Carmen București, urmând ca în etapa a III-a, 18 septembrie, FC Universitatea să revină pe teren propriu pentru jocul cu Banat Girls Reșița.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal