Lucrurile pe care le au în comun cei mai buni pariori din Europa

197

Cei mai buni pariori din Europa sunt oameni inteligenți, care au în spate o experiență bogată și urmează un set de reguli auto-impuse. Deși fiecare parior are particularitățile sale, profesioniștii au câteva lucruri în comun.

Înainte de a intra în detalii specifice domeniului, trebuie să spunem că pariorii de top au în comun o serie de calități. Succesul nu poate apărea fără disciplină, însă asta înseamnă că și răbdarea intră în ecuație, deoarece pariorii vor fi testați în diverse perioade și trebuie să reziste. Una dintre cele mai importante calități este detașarea emoțională față de evenimentele pe care se pariază și față de fluctuațiile bugetului pe termen scurt. Desigur, pentru a menține un nivel de concentrare și devotare pe termen lung, este nevoie de perseverență. Nu în ultimul rând, este nevoie de inteligență, pentru că fenomenul pariurilor sportive are un grad de complexitate ridicat, iar pentru a putea performa, este necesară conștientizarea și sinteza multor tipuri de date și informații.

Pariorii profesioniști au întotdeauna conturi la mai multe agenții de pariuri online, dar și la operatori de Betting Exchange. Acest lucru le permite să speculeze de fiecare dată diferențele dintre cotele oferite de diverse agenții și să joacă întotdeauna cea mai bună cotă de pe piață. Desigur, a profita de Betano bonus sport este o idee bună, însă nu numai pentru că oferta de bun venit este atractivă, ci pentru că acesta este unul dintre operatorii licențiați la noi care oferă cele mai bune cote.

Pe lângă aceste calități, pariorii de succes dispun de timp și bani. Este vorba despre timp suficient pentru a analiza partidele și pentru a sta conectat la piață, dar și despre fonduri suplimentare pe care să le poată juca fără nici o problemă. Interesant este că, majoritatea pariorilor de top au un loc de muncă sau conduc o afacere, astfel încât nu sunt afectați în nici un mod de fluctuația bugetului pentru pariuri.

Strategia de money management este unul dintre pilonii fără de care nu pot apărea rezultatele pe termen lung la pariuri sportive. Mulți pariori de top folosesc o miză fixă, care reprezintă un procent cuprins între 0.5% și 2% din banca lor inițială. Alții, folosesc sistemul de pariuri pe unități, în sensul că împart banca la un număr de 100 sau 1000 de unități și apoi mizează între 1 și 10 unități per pariu, în funcție de siguranța pronosticului sau de valoarea cotei găsite.

Totodată, aproape toți pariorii cunoscuți din Europa joacă pariuri individuale. Acest lucru se datorează faptului că, marja de câștig a casei se mărește odată cu adăugarea fiecărei selecții în plus pe bilet, ceea ce face ca probabilitatea de a ieși pe plus pe termen lung să scadă.

Fiecare parior de top are perioade proaste și chiar luni în care iese pe minus, însă acest lucru este perfect normal. Totuși, profesioniștii profită și de aceste perioade, în sensul de a-și analiza strategia, jurnalul de pariere și de a vedea unde lucrurile nu au mers bine. Spre exemplu, după o analiză, un parior poate constata că are un procent mare de pariuri pierzătoare într-un anumit campionat sau atunci când joacă un anumit tip de pariu. În consecință, poate să-și ajusteze în mod constant stilul de joc, astfel încât să favorizeze sporirea rezultatelor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal