Covurluiul Târgu Bujor a furnizat prima surpriză a campionatului din Liga a IV-a

1448

În primul eșalon județean s-au disputat la finalul săptămânii meciurile din etapa a III-a. Surpriza rundei, prima a campionatului de până acum, a fost furnizată de Covurluiul Târgu Bujor.

Pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor cei de la Covurluiul s-au impus cu scorul 7-0 în jocul cu Muncitorul Ghidigeni, una dintre echipele cotate ca favorite la titlu în acest sezon.

Șapte goluri a marcat și liderul. Voința Cudalbi a învins cu scorul 7-2 pe terenul nou promovatei Alegria Matca. O altă echipă nou promovată, Siretul Cosmești, a învins, scor 3-0, pe terenul Avântului din Drăgănești. Celelalte două echipe nou venite în primul eșalon județean Luceafărul Berești și Lascăr Schela au pierdut meciurile din runda a treia. Luceafărul a cedat la limită, scor 1-2, pe terenul Victoriei Independența, iar Lascăr Schela a pierdut cu scorul 4-0 pe arena ”Nicu Nour” cu Gloria Ivești. Un singur joc din etapa a III-a s-a încheiat la egalitate, Agrostar Tulucești a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești.

Voința Cudalbi conduce în Liga a IV-a cu 9 puncte, singura rămasă cu maximum de puncte după remiza Umbrăreștiului la Tulucești, golaveraj 17-3. pe doi este Viitorul Umbrărești cu 7 puncte, fără înfrângere. Cele două echipe din față sunt urmate de patru formații cu câte 6 puncte: Gloria Ivești, Covurluiul Târgu Bujor, Siretul Cosmești, Muncitorul Ghidigeni.

Etapa a IV-a programează jocurile:

  • Luceafărul Berești – Agrostar Tulucești
  • Siretul Cosmești – Victoria Independența
  • Muncitorul Ghidigeni – Avântul Drăgănești
  • Lascăr Schela – Covurluiul Târgu Bujor
  • Voința Cudalbi – Gloria Ivești
  • Viitorul Umbrărești – Alegria Matca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal