CSM Arcada trebuie să treacă două tururi pentru a juca în grupele Ligii Campionilor

192
sursa foto: Facebook/CS Arcada Galați

Campioana României, CSM Arcada Galați, și-a aflat traseul din competiția supremă continentală. Formația gălățeană își va începe parcursul în Liga Campionilor în turul doi din ”early rounds” (preliminarii).

Trupa pregătită de Sergiu Stancu va întâlni în dublă manșă campioana Bulgariei, Hebar Pazardgic. Meciul tur se va disputa în Bulgaria, la 5 octombrie, în timp ce meciul decisiv de calificare se va juca cu CSM Arcada din postură de echipă gazdă la 12 octombrie.

Dacă va trece de echipa din Bulgaria campioana României din ultimele patru ediții va juca în turul trei din preliminarii cu învingătoarea dintre formația croată Mladost Zagreb și câștigătoarea meciului dintre Mladost Brcko, Bosnia și Herțegovina, și Lindaren Volley Amriswil, Elveția, duel ce se va consuma în primul tur al preliminariilor.

Dacă va trece și de turul trei preliminar formația gălățeană va juca în Grupa B alături de Berlin Recycling Volleys (Germania), Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonia) și Halkbank Ankara (Turcia).

Până la meciurile din Liga Campionilor cei de la CSM Arcada vor susține meciurile de la Supercupa României. Luni, 26 septembrie, de la ora 18.30, CSM Arcada va juca în semifinală cu SCMU Craiova. În cazul unei victorii gălățenii vor juca cu învingătoarea dintre Steaua și Dinamo în finala Supercupei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal