CSM Galați a terminat pe locul doi turneul inaugural din CN rugby 7

579

Debut aproape perfect pentru CSM Galați în Campionatul Național de rugby în 7. Sâmbătă și duminică, la Iași, formația gălățeană a susținut meciurile din cadrul primului turneu al Campionatului de rugby în 7.

Echipa gălățeană a avut parte de un turneu aproape perfect, gălățenii au jucat finala la Iași, finală pierdută în fața celor de ”U” Cluj-Napoca.

În prima zi a competiției s-a jucat în faza grupelor. CSM Galați a jucat în Grupa C, grupă pe care a și câștigat-o. După 12-5 în debut cu Selecționata Republicii Moldova, echipă ce nu punctează în clasament, CSM Galați a învins cu 24-15 Poli Iași și 40-7 CSU Alba Iulia.

Cea de a doua zi a debutat cu meciurile pentru stabilirea clasamentului final. CSM Galați a debutat cu o remiză, scor 7-7, contra celor de la RC Gura Humorului, locul 1 după meciurile din grupa B, și a continuat cu o victorie, scor 12-5, cu CSM Constanța, câștigătoarea grupei D. Fără înfrângere în meciurile cu celelalte echipe de pe primul loc CSM Galați a jucat finala turneului de la Iași. În finală formația gălățeană a jucat cu ”U” Cluj-Napoca, formație ce a activat timp de mai multe sezoane în Superliga. Finala a fost cedată la limită de CSM Galați, scor 14-19.

Campionatul Național de Rugby în 7 continuă cu turneul doi, 17-18 septembrie, Gura Humorului. La turneul de la Gura Humorului gălățenii vor juca în Grupa B iar adversarii vor fi: Poli Iași, Sportul Studențesc – Dinamo și Selecționata Republicii Moldova.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal