Dorinel, după ce Oțelul a preluat șefia în Liga a II-a. ”Pentru mine nu contează clasamentul!”

După a patra victorie din campionatul Ligii a II-a, 2-1 pe propriul teren cu FC Brașov, roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au preluat șefia în Liga a II-a, din postura de echipă nou promovată/debutantă în al doilea eșalon. Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, a declarat că nu se concentrează asupra clasamentului în acest moment al competiției, mult mai importantă fiind comportarea din teren a echipei pe care o manageriază din punct de vedere tehnic.

„Suntem pe primul loc, dar CSA Steaua are un meci mai puțin disputat. (Meciul din etapa curentă cu Unirea Constanța a fost amânat de FRF). Pentru mine clasamentul nu este relevant, în această fază a competiții. relevantă este concentrarea echipei de la joc la joc. Sunt convins că băieții înțeleg și cresc în joc și în atitudine. S-au acomodat cu Liga a II-a, acum știu ce potențial are echipa noastră”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Altfel, unul dintre oamenii de bază ai lui Dorinel Muntean, Vasile Jardan, titular în jocul cu Brașovul, ar fi putut suferi o ruptură musculară, motiv pentru care a și fost schimbat cu Alin Nica în debutul meciului cu Brașovul, conform lui Dorinel Munteanu.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.