Dorinel, după remiza cu Progresul: ”Ne-a lipsit inspirația în fața porții”

SC Oțelul a rămas singura echipă fără înfrângere din Liga a II-a și după etapa a VI-a din campionatul Ligii secunde. Vineri, roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au remizat, scor 0-0, pe terenul unei alte formații debutante în eșalonul secund, Progresul Spartac București.

Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de punctul obținut, chiar dacă jucătorii Oțelului s-au aflat la conducerea jocului. ”Sunt bucuros de acest punct, poate fi important la final. Am făcut o partidă bună, din punctul meu de vedere, cu o echipă incomodă. Sunt convins că va pune probleme multor echipe, dar azi trebuia să câștigăm. Am avut ocazii, am dominat jocul, am avut 3-4 oportunități de a marca, dar nu am făcut-o. Ăsta este un aspect pe care trebuie să-l mai discut cu băieții, dar eu cred că vor intra și golurile. Am avut foarte multe faze fixe pe care nu le-am fructificat”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Remiza fără goluri de la Clinceni cu cei de la Progresul Spartac a fost pusă de Dorinel pe lipsa de inspirație a jucătorilor săi în fața porții. ”Ne-a lipsit claritatea în fața porții sau inspirația în fața porții. Am avut 3-4 ocazii în prima repriză, în a doua Nica și Cîrjan au avut ocazii, dar portarul lor a făcut o partidă bună azi, cu toate astea trebuia să câștigăm”, a mai declarat Dorinel.

Oțelul joacă următorul meci miercuri, 14 septembrie, de la ora 16.30, pe terenul echipei de Liga a III-a Viitorul Ianca, în turul trei al Cupei României. În Liga a II-a Oțelul va juca marți, 20 septembrie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Oțelul” cu FC Brașov (fosta Corona Brașov).

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.