Pe loc de medalie. Șanse de medalie pentru CSM Galați în CN rugby 7

202

Echipa de rugby de la CSM Galați este ”în cărți” pentru o medalie în Campionatul Național de rugby în 7. Gruparea gălățeană este a treia în clasamentul general al competiției cu șanse reale de a câștiga o medalie în varianta de rugby în 7 a Campionatului Național.

În a doua etapă a competiției, disputată la finalul săptămânii trecut la Gura Humorului, formația gălățeană a terminat pe locul 6.

Prima zi a competiției de la Gura Humorului a fost rezervată grupelor. CSM Galați a debutat cu o victorie, scor 24-0, contra selecționatei Republicii Moldova, rezultat care din păcate nu s-a contabilizat ”haiducii” nu punctează în clasament, a continuat cu o înfrângere, 5-17 cu Poli Iași și o victorie, 17-7 cu combinata Sportul Studențesc – Dinamo.

Înfrângerea cu Iașiul a trimis CSM Galați în grupa pentru stabilirea locurilor 5-8 în a doua zi de turneu. Gălățenii au trecut cu 15-5 de RC Gura Humorului și 12-9 de RC Grivița București, iar meciul cu Știința Petroșani a fost cedat de CSM Galați cu 21-7. CSM Galați a terminat pe șase turneu de la Gura Humorului, iar în clasamentul general sunt pe locul trei cu 48 de puncte. Gălățenii au același număr de puncte cu RC Bârlad, echipa de pe locul doi, dar și cu echipa de pe locul patru CSM Constanța.

Din lotul formației gălățene de la Gura Humorului au făcut parte consacrații: Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă, Igor Misin, Serghei Budaian, tinerii Daniel Arnăut, Anton Radu, Ionuț Cucu, Alexandru Frățilă sau neozeelandezul Johnny Sola.

Pentru CSM Galați urmează al treilea, și ultimul, turneu din acest an în Campionatul Național de rugby în 7. La 24 și 25 septembrie, la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf se vor disputa meciurile decisive pentru medalii.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal