Pe primul loc în clasament! Oțelul devine prima în Liga a II-a după victoria cu FC Brașov

866
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

SC Oțelul a preluat prima poziție în clasamentul Ligii a II-a, după etapa a VII-a din eșalonul secund. Formația gălățeană a urcat pe primul loc grație victoriei, scor 2-1, de duminică la matineu cu FC Brașov.

Oțelul a intrat cu 1-0 la pauză. În minutul 34 Mario Mitoi, jucător ce se încadrează în regula cotei de jucători (U19), a marcat din interiorul careului mic după o fază la care au mai contribuit Cîrjan și Cisotti. Până la deschiderea scorului tot Mitoi a fost cel mai periculos de la Oțelul, în minutul 20, când șutul său trimis din interiorul suprafeței de pedeapsă a fost respins de portarul Brașovului. Și echipa din Brașov a fost periculoasă în atac, în minutul 23 portarul Oțelului s-a evidențiat după ce a scos de sub bară un șut al brașovenilor.

În partea secundă Cisotti, din marginea careului mic, a trimis cu capul la poartă, direct în brațele portarului, însă la scurt timp George Cârjan a desprins Oțelul la 2-0 cu un șut din afara careului. Oțelul se putea desprinde la 3-0, Cisotti a irosit o oportunitate importantă de marca în minutul 59. Finalul a fost trăit cu emoții, Brașovul a marcat pentru 2-1 în minutul 88 în urma unui corner, însă nu a avut puterea să mai pună în pericol poarta Oțelului.

Oțelul a început meciul în formula: Dur Bozoancă – Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea – Jardan, Neagu, Gorovei – Cisotti, Cîrjan, Mitoi. Au mai jucat: Nica, Markovici, Maxim, Bokaşvili și Panait.

După victoria din etapa a VII-a Oțelul urcă pe primul loc în clasament cu 15 puncte, 4 victorii, 3 remize, în continuare singura echipă fără înfrângere, golaveraj 10-5. Oțelul are un punct mai mult decât Unirea Slobozia, Șelimbăr, Poli Iași și Unirea Dej.

Următorul meci în Liga a II-a va fi jucat de Oțelul tot pe teren propriu. În jurul datei de 1 octombrie, echipa lui Dorinel Munteanu va primi pe teren propriu replica celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, locul 9/20 cu 12 puncte.

Până la meciul din campionat Oțelul va juca la 28 septembrie, în faza de play-off din Cupă pe terenul celor de la CSM Jiul Petroșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal