”Set” la Deva pentru United în debutul campionatului Ligii I

235
foto: Sorin Pană/Facebook United Galați

Cea mai longevivă dintre echipele din Liga I de futsal, United Galați, a debutat cu o victorie în noua ediție a campionatului primei ligi. Formația gălățeană a jucat duminică la Deva, dar nu cu Autobergamo, tradiționalul adversar al campionilor din deplasările în Hunedoara, ci cu West Deva, cealaltă echipă de prima ligă din orașul reședință de județ, în etapa a II-a din Liga I.

Jocul cu nou promovata din West Deva s-a încheiat cu victoria categorică a gălățenilor scor 6-1. Tânărul Robert Crișan a marcat o dublă, Octavian Cireș, Araujo, Pele și portarul Toniță au fost ceilalți marcatori ai campioanei României. Pentru echipa din Deva a marcat Mimi Stoica, fostul jucător de la United, la scorul 5-0 pentru campioni. La West Deva, pe lângă Stoica, evoluează și Ion Al-Ioani, fostul jucător de la United este antrenor – jucător.

Lotul United din debutul sezonului 2022-2023: Toniță, Cîrdei – portari; Crișan, Ignat, Araujo, Pele; Burdujel, Arhire, O. Cireș, Crăciun, Oană, Boșneagă. Antrenori: Florin Ignat – principal, Viorel Cojoc -secund, Alexandru Tănăsilă – antrenor cu portarii/delegat.

Pentru United urmează meciul de pe teren propriu cu CFF Clujana Cluj-Napoca. Meciul urmează să se dispute în jurul datei de 24 septembrie. După debutul de campionat cu pauză, prima etapă a fost amânată din cauza participării echipei naționale U19 la campionatul European, Liga I de futsal intră într-o nouă pauză, de data asta pentru o acțiune a primei reprezentative, detalii aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal