4 jucători de la United revin la echipa națională pentru preliminariile FIFA Futsal World Cup

102
foto: Sorin Pană/Facebook United Galați

Liga I de futsal a intrat din nou în pauză, de data asta pentru o acțiune oficială a echipei naționale de seniori. Tricolorii vor susține în perioada 6-11 octombrie, primele două jocuri oficiale din actuala campanie de calificare la FIFA Futsal World Cup.

Joi, 6 octombrie, la Târgu Mureș, România va debuta în grupa de calificare la mondial cu un joc contra Danemarcei, urmând ca peste 5 zile România să joace în Finlanda al doilea joc din preliminarii.

La fel ca la precedenta acțiune a echipei naționale clubul deținător al celor trei trofee din futsalul autohton, United Galați, oferă cei mai mulți jucători – patru – selecționatei de seniori.

Vor îmbrăca tricoul reprezentativei de seniori gălățenii Petrișor Toniță, Octavian Cireș, brăileanul Andrei Crăciun și brazilianul cu cetățenie română Daniel Araujo, toți patru oameni de bază la United Galați în cucerirea celor trei trofee din futsalul autohton.

În lotul selecționatei României se regăsește și Andrei Dinicuță, jucător legitimat acum la Autobergamo Deva, descoperit și format la United Galați, club cu care a câștigat titlul și Supercupa României în 2020.

Cu cei patru jucători oferiți echipei naționale clubul United oferă cei mai mulți primei reprezentative. Rivalele gălățenilor din Liga I au câte trei reprezentanți, FK Odorheiu Secuiesc, sau chiar unul, Autobergamo Deva.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal