Florin Ignat după victoria cu Haladas: „Am câștigat cu inima!”

Imediat după victorie, scor 4-2, în fața celor de la Haladas, campioana Ungariei, antrenorul – jucător de la United, Florin Ignat, a vorbit despre victoria, scor 4-2, a echipei pe care o pregătește ce o poate propulsa pe United în runda de elită din Liga Campionilor.

”Eu mă gândesc tot la meciul de miercuri, un joc în care nu s-a reflectat evoluția din teren. Important este că băieții au dat dovadă de eroism, au făcut un meci senzațional cu toate că nimeni nu ne dădea nici o șansă. Publicul nostru a fost obișnuit, din partea noastră, cu victorii, cu trofee, văzând că am pierdut 0-5 în fața lor, nu le-a picat prea bine. Acest lucru cred că acesta a fost cel mai important, înfrângerea în fața suporterilor. Vreau să mulțumesc publicului și familiilor noastre care ne susțin și la înfrângeri.

Factorul decisiv pentru victorie, cum am spus și înainte de turneu (vezi aici), cu inima. Indiferent că am jucat 5 minute, 10 minute, am jucat cu inima. Jucătorii s-au dăruit, acest gen de meciuri se câștigă cu inima. Le ținem punii celor de la Uragan în meciul de sâmbătă cu Haladas. Le ținem pumnii celor de la Uragan în meciul cu Haladas”, a spus Florin Ignat pentru United TV.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.