CSM Arcada revine în Polivalentă cu un derby de Europa

161
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După calificarea în faza optimilor de finală din Cupa CEV echipa masculină de volei CSM Arcada Galați revine la jocurile din campionatul Diviziei A1 cu un joc pe propriul teren. Revenirea în Polivalenta gălățeană nu se va face cu un joc oarecare ci cu un duel european.

CSM Arcada, grupare ce a obținut miercuri accederea în optimile Cupei CEV, va juca cu Steaua București, una dintre adversarele din lupta pentru titlu. La fel ca CSM Arcada și cei de la Steaua sunt angrenați în competițiile continentale. Bucureștenii au obținut miercuri, în sala proprie, calificarea în optimile Cupei Challange.

Jocul cu Steaua va debuta de la ora 17.00, la Sala Sporturilor Dunărea. Înaintea disputei de la Galați cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament, dar pe locuri diferite. CSM Arcada este pe trei cu 14 puncte, 5 jocuri, un meci restant cu Rapid București, iar Steaua este pe patru tot cu 14 puncte, dar obținute în 6 jocuri.

CSM Arcada își cunoaște adversarul din 8-imile Cupei CEV

După ce a eliminat vicecampioana Bulgariei, Nefotchimik Burgas, campioana României va juca în faza optimilor de finală cu finlandezii de la Savo Volley Kuopio. Meicul tur este programat în Finlanda la 30 noiembrie, returul la 14 decembrie, ora 18.00, la Galați.

CSM Arcada nu este la primul duel cu finlandezii. În sezonul 2019-2020 formația gălățeană a eliminat echipa din Finlanda în faza 16-imilor din aceeași competiție CEV Cup, după victoria, scor 3-0, în manșa tur din Finlanda și 3-0 la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal