CSM Galați este pe doi în LNBM după a patra victorie din sezon

270
Sursa foto: Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a urcat la patru numărul victoriilor în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Florin Nini a învins sâmbătă, în etapa a VI-a din LNBM, cu scorul 61-46, formația Laguna Sharks București, meci disputat pe terenul echipei bucureștene.

Jucătorii formației gălățene nu au avut parte de un debut confortabil de meci. Au cedat primul sfert la o posesie, scor 16-19, iar al doilea parțial a fost cedat de CSM Galați la cinci puncte, scor 12-17, iar la pauza mare Laguna conducea cu 36-28. Partea secundă a fost total la discreția gălățenilor care s-au impus cu 19-5 în sfertul trei și 14-5 în al patrulea parțial.

Cei mai buni marcatori ai meciului au fost: Harris Dyson, Prijovic și Mitrovic, toți cu câte 13 puncte marcate. Petică și Calenic au marcat câte 5 puncte pentru CSM Galați, Ciotlăuș 4, Armus, Strong și Hayes câte două.

După a patra victorie stagională CSM Galați este pe locul doi în Conferința B din LNBM cu 4/2 la general. Pentru CSM Galați urmează un nou meci în deplasare. La 3 decembrie, formația gălățeană va juca pe terenul vicecampioanei CSO Voluntari. După jocul din Ilfov trupa lui Florin Nini are programate o serie de șase meciuri consecutive pe teren propriu.

Debut pentru Mladen Armus

În jocul de la București pentru CSM Galați a debutat Mladen Armus. Ultima achiziție a gălățenilor este un jucător sârb de 2.08 metri. Armus a jucat ultima oară în NCAA, campionatul universitar Nord American, pentru Boise State Broncos, iar mediile lui sunt: 7.3 puncte marcate, 7.2 recuperări, 1.0 pase decisive.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal