Dorinel după victoria cu Ripensia: ”Punctele sunt cele mai importante”

321
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

SC Oțelul a urcat pe poziția a patra în clasamentul la zi al Ligii a II-a după ce s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul de la Timișoara, cu Ripensia. Revenit pe bancă după două etape de suspendare managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, apreciază efortul depus de jucătorii săi în meciul revenirii între echipele din top 6.

”O victorie foarte importantă, în fața unui adversar care pe teren propriu e foarte-foarte bun, din punctul meu de vedere. Fiindcă știm cu toții că a câștigat cu Poli Iași, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Acasă este cam greu de învins la Timișoara, dar echipa mea s-a mobilizat foarte bine, s-a motivat foarte bine și am câștigat meritat.

Am mai avut și alte șanse de a marca. Dar la limită sunt 3 puncte și cele 3 puncte sunt cele mai importante pentru noi. A fost autogol, dar am avut trei patru ocazii bune de a marca. Dar acesta e fotbalul.

Autogol, neautogol, mai mult decât atât, adversarul nostru nu și-a creat foarte multe ocazii de gol. De la momentul promovări în Liga a II-a, vreau să prindem play-off-ul, după aceea mai vedem ce ne rezervă anul viitor, când mai sunt trei jocuri din acest tur regulat”, a spus Dorinel pentru publicația timisplus.ro.

Oțelul va juca sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Oțelul” cu Metaloglobus, ultimul meci din acest an din Liga a II-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal