Jucătorii Oțelului, încrezători în șansele echipei de accedere în play-off. ”Acolo este locul nostru!”

187
sursa foto: SC Oțelul/facebook

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat din Liga a II-a cei de la Oțelul ocupă locul șapte în clasament, primul sub locurile de play-off, cu 25 de puncte, la egalitate de puncte cu alte patru echipe.

În direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, emisiune de radio ce poate fi ascultată în fiecare zi de luni pe 92,4 FM sau www.liderfm.ro, doi dintre jucătorii Oțelului, Cosmin Dur – Bozoancă și Vasile Jardan s-au declarat încrezători în șansele echipei de accedere în play-off.

”Nu cred că există o favorită clară, chiar dacă au trecut 14 etape diferențele din clasament sunt mici. Locurile din clasament se schimbă de la o etapă la alta. Eu vreau să cred că noi suntem cei mai buni, noi vrem să dovedim asta la fiecare meci că suntem cei mai buni, chiar dacă nu câștigăm mereu.

Cine a văzut meciurile cred că a observat că nu a existat vreo echipă care să ne fi pus mari probleme, să fi fost dominați de vreo echipă categoric, să fim în corzi. Toate meciurile sunt echilibrate, într-adevăr sunt valori apropiate, de asta sunt și multe rezultate surprize printre rezultate”, a spus portarul Cosmin Dur – Bozoancă.

Basarabeanul Vasile Jardan consideră că locul Oțelului este în grupa superioară din Liga a II-a, cea de play-off. ”Cred că nu am văzut campionat așa de echilibrat. Nu am văzut până acum o echipă care să mă impresioneze mai tare. Poate că nici noi nu am dat șanse, am arătat jocul nostru cel mai bun. Nu ne gândim să înlocuim pe cineva dintre echipele de pe locurile de play-off, acolo este locul nostru. Nu știu să zic o echipă pe care să o devansăm, este foarte greu, de la etapă la etapă se schimbă clasamentul”, a declarat Jardan.

Cei doi jucători ai Oțelului au vorbit și despre meciurile ale căror rezultate le regretă, jocuri în care Oțelul ar fi meritat mai mult. ”Am în cap două meciuri, deplasarea de la Progresul Spartac și cea de la CSA Steaua, unde cred că meritam să câștigăm cel puțin un punct și am pierdut. Mă gândesc să ne câștigăm toate meciurile și să nu aveam treabă cu echipele din spate”, a spus portarul Dur – Bozoancă. ”Regret toate meciurile în care am pierdut puncte. Nu ne uităm la clasament, avem în față două meciuri din care trebuie să luăm maximum de puncte, apoi după pauză vom vedea”, a declarat Jardan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal