Jucătorii Oțelului sunt impresionați de atmosferă la meciurile de pe stadionul ”Oțelul”

1178
foto: SC Oțelul/Facebook

Pe lângă parcursul din campionatul Ligii a II-a cei de la Oțelul se remarcă și prin numărul mare de spectatori prezenți la jocurile de pe teren propriu. Fanii Oțelului fac o atmosferă demnă de competițiile continentale aspect remarcat și de doi dintre jucătorii clubului gălățean.

Basarabeanul Vasile Jardan spune că la meciurile de pe stadionul ”Oțelul” publicul gălățean este un aliat de nădejde al echipei. ”La meciurile de acasă și spectatorii te împing de la spate. Suntem obligați să jucăm mai bine. Chiar la meciul cu Minaur am avut peste 5.000 de spectatori, destul de multă lume a venit, mai ales că era și frig afară. Este foarte plăcut când sunt alături de noi și ne încurajează”, a declarat Jardan prezent în studioul Lider Sportiv de la Radio Pro Lider FM.

Un alt jucător de bază roș-alb-albaștrilor, portarul Cosmin Dur-Bozonacă spune că este un sentiment de mândrei faptul că joci la fiecare meci cu mii de oameni în tribune care te susțin. ”Ca jucător la Oțelul te simți foarte bine și ești mândru. Mai ales când vezi minimum cinci mii de spectatori sunt în tribune meci de meci. Te simți bine când joci cu așa de mulți oameni în tribune, când ai în spate oameni care te susțin și te încurajează. În Galați este o emulație fantastică pentru Oțelul. Noi încercăm la fiecare meci să-i răsplătim la fiecare meci cu rezultate”, a declarat portarul Oțelului.

Altfel, Oțelul joacă sâmbătă, 3 decembrie, ultimul meci din acest an din Liga a II-a. Pe stadionul ”Oțelul” trupa lui Dorinel Munteanu va întâlni, de la ora 11.00, Metaloglobus București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal