Campionii de la United se întorc cu o experiență incredibilă de la meciurile din elita UEFA Futsal Champions League

162
sursa foto: CS United Galați/Facebook

Campioana României, United Galați, a încheiat parcursul din runda de elită a UEFA Futsal Champions League. După două jocuri în care s-au descurcat chiar bine pentru nivelul la care au jucat, jucătorii gălățeni au cedat la un scor sever, 0-9, meciul cu Anderlecht.

”Nu ne pică bine acest rezultat, trebuie să vedem și valoarea adversarilor. Am pierdut la un scor mare, dar nu trebuie să căutăm scuze și alte motive. Trebuie să căutăm soluții să îmbunătățim jocul. Nu rămân ocaziile, rămâne scorul final, din păcate și azi am ratat foarte multe ocazii. Noi cei care am fost în teren știm ce s-a întâmplat. Nu e un scor care să reflecte realitatea, dar până la urmă rămâne scorul de pe tabelă. Aceste trei jocuri au fost o experiență incredibilă din care am învățat foarte mult”, a spus antrenorul – jucător Florin Ignat pentru United TV.

Tehnicianul de la United a declarat că parcursul echipei din competiția continentală sunt și o consecință a nivelului competiției interne. ”Din păcate avem un campionat slab, iar când ieșim în Europa se vede. este diferență de la cer la pământ. Începând de la jucători, de la condiții, absolut tot. Din păcate acesta este rezultatul. Nu trebuie să fim supărați, necăjiți, asta e diferența dintre futsalul din România și cel de final four-ul Ligii Campionilor”.

Din grupă în care a evoluat și United în runda de elită a Ligii Campionilor a obținut calificarea la turneul final Anderlecht Bruxelles, acolo unde vor mai juca Benfica Lisabona, câștigătoarea grupei de Main Round de la Galați, Sporting Lisabona și Mallorca Palma Futsal.

United joacă luni, 5 decembrie, de la ora 18.00, următorul meci. La Sala Sporturilor Dunărea campioana va juca cu una dintre urmăritoare FK Odorheiu Secuiesc. Formația gălățeană conduce în Liga I de futsal cu 25 de puncte din 9 jocuri, 8 victorii, o remiză, singura echipă din Liga I fără înfrângere. De altfel, singurele puncte pierdute în acest sezon au fost în tur la Odorhei în remiza, scor 3-3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal