Oțelul revine pe loc de play-off după victoria de la Timișoara cu Ripensia

462
sursa foto: Oțelul/Facebook

În urma victoriei de la Timișoara, scor 1-0, cu Ripensia, SC Oțelul a revenit pe unul din locurile ce asigură prezența în play-off la finalul celor 19 etape din sezonul regulat al Ligii a II-a.

Oțelul s-a impus la limită pe terenul Ripensiei, deși după aspectul jocului formația pregătită de Dorinel Munteanu merita o victorie mult mai clară. Golul victoriei a fost marcat de Ionuț Neagu în minutul 14. Berisha a trimis la portă, Neagu a interceptat mingea respinsă în față de portarul Ripensiei, căpitanul Oțelului a trimis la portă, iar unul dintre apărătorii timișoreni a șutat în poartă mingea trimisă de Neagu în încercarea de a degaja balonul.

Oțelul a mai irosit alte două ocazii importante de a marca, Gorovei în debutul meciului, minutul 4, a trimis la încheietura barelor, iar Neagu, în minutul 64, din lovitură liberă a lovit transversala. Gălățenii au avut și ceva lacune în defensivă, dar portarul Cosmin Dur-Bozoancă și-a salvat echipa, chiar și din situație de unul contra unul cu adversarul.

Dorinel Munteanu a revenit pe bancă și a trimis în teren formula: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Azinovic, Panait – Cisotti, Neagu, Jardan, Maxim, Berisha, Gorovei. Au mai jucat: Mitoi, Nica, Adăscăliței, Markovic. Pop, Rus, Ghiocel, Cireș și Bokhashvili au rămas pe bancă în meciul de la Timișoara.

Oțelul ajunge la 28 de puncte și urcă pe patru în clasamentul la zi din Liga a II-a, 15 etape, la egalitate cu Poli Iași, echipa de pe locul trei. Formația gălățeană are două echipe sub ea, Unirea Dej 26 de puncte și FK Miercurea Ciuc 25 de puncte, harghitenii au un meci mai puțin disputat.

Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu cu Metaloglobus București, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11.00, ultimul meci din acest an din Liga a II-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal