Unirea Braniștea revine pe stadionul ”Oțelul” pentru jocul cu Metalul Buzău, Lieștiul primește replica unei contracandidate la play-off

Cele două echipe gălățene din Liga a III-a vor susține sâmbătă noi meciuri în campionatul eșalonului trei. Ambele au meciuri pe propriul teren cu echipa din partea superioară a seriei.

Unirea Braniștea va primi pe stadionul ”Oțelul”, de la ora 14.00, replica celor de la Metalul Buzău. Un test important pentru echipa pregătită de Ionuț Niculcea în încercarea nou promovatei de a ocupa unul din primele patru locuri la finalul sezonului regulat. Braniștea este pe 5 în seria a II-a din Liga a III-a cu 22 de puncte un punct mai puțin decât echipa de pe locul ptru CSM Focșani. Echipa din Buzău este pe doi în clasamentul la zi cu 28 de puncte acumulate în 12 jocuri. În tur, la Buzău, Metalul s-a impus cu scorul 3-0.

Pe ”Liești Arena”, tot cu începere de la ora 14.00, gazdele de la Sporting Liești vor juca cu CSM Focșani. Echipa profesorului Cătălin Savu va avea de înfruntat o formație ce și-a anunțat intențiile de promovare în eșalonul superior. Sporting Liești este pe șase în clasament cu 18 puncte, în timp ce Focșaniul ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off, locul patru 23 de puncte. Meciul de la Focșani, din tur, a fost câștigat de vrânceni cu scorul 5-1.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.