Bazele sportive administrate de CSM Dunărea: ”necesită reparații și renovări”

213

În direct la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, directorul Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați, Cristi Munteanu, a făcut o scurtă radiografie a bazelor sportive aflate în administrarea clubului pe care îl conduce.

”Avem în administrare mai multe baze sportive. Ne străduim să o facem cât mai bine, deși nu întotdeauna reușim din cauza finanțării. Una dintre ele este Sala de lupte ”Ștefan Babin”, de pe strada Basarabiei. Acolo își desfășoară activitatea secțiile de lupte, haltere și taekwondo. Starea ei este funcțională, dar necesită reparații și o renovare completă.

Mai avem Baza nautică de la Lacul Cătușa, acolo unde își desfășoară activitatea secția de caiac-canoe. La fel, este în stare funcțională, dar va trebui renovată și ea în viitor.

Avem și Sala de tenis din Vale, din zona Gării CFR, mai exact stadionul Ancora. Acolo avem și un teren de 11.000 de metri pătrați unde am putea să facem o bază sportivă. Sala de ten is nu mai este funcțională cam de 10 ani și necesită reparații capitale.

Arena de tenis este și ea în administrarea noastră. Este o arenă pe care ne străduim să o redăm competițiilor sportive. Acolo preconizăm să facem două-trei terenuri de tenis să putem să dăm viață secției de tenis. Acum închiriem locații pentru antrenamente în diferite săli de sport din Galați”, a spus Cristi Munteanu.

Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați este un club multidisciplinar aflat în subordinea Ministerului Sportului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal