CSM Galați joacă cu liderul în LNBM

61
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Sub sloganul ”Sărbătorile de iarnă, alături de CSM Galați”, echipa de baschet de la CSM Galați va începe miercuri seria celor șase jocuri consecutive pe teren propriu, (patru în acest an). În primul dintre ele miercuri, de la ora 18.00, formația pregătită de Florin Nini se va duela cu liderul la zi al Conferinței, SCM Timișoara.

David Stan: ”Vom fi mai închegați”

Într-un interviu acordat paginii de Facebook CSM Galați David Stan, unul dintre jucătorii gălățeni ai echipei, a declarat că echipa va fi mai închegată la meciul cu cei de la Timișoara, spre deosebire de precedentul joc, cel de la Voluntari. ”Sper să facem un meci mai solid decât cel cu Voluntariul. Vrem să ne revanșăm, trebuie să arătăm că în meciul cu Voluntariul nu am fost echipa de până acum.

O să fim mai închegați, asta e 100% sigur. Până acum se pare că am avut o chimie bună, ne înțelegem bine pe teren, am făcut niște meciuri frumoase, când am pierdut cred că am luptat. Noi o să dăm totul pe teren. Sperăm la victorie la fiecare meci, chiar dacă alte echipe au bugete mai mari sau par mai puternice, noi mergem cu gândul la victorie”, a spus David Stan.

Jocul cu Timișoara, primul dintr-o serie de șase consecutive pe teren propriu, este abordat de CSM Galați de pe locul 4 în clasamentul la zi din LNBM, Conferința B, cu 4/1 la general, în timp ce SCM Timișoara conduce grupa cu 6/1 la general.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal