Dorinel, despre meciul cu Metaloglobus: ”Trebuie să facem tot posibilul ca suporterii să fie bucuroși și rezultatul să fie pozitiv”

693
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

SC Oțelul joacă sâmbătă ultimul meci din acest an din campionatul Ligii a II-a. De la ora 11.00, oră neobișnuită pentru fanii roș-alb-albaștri, formația gălățeană va juca cu cea mai în formă echipă din eșalonul secund Metaloglobus București. Pentru a se menține pe locurile ce asigură prezența în play-off-ul Ligii a II-a Dorinel Munteanu vrea toate punctele din jocul cu gruparea bucureșteană, formație ce abordează jocul de la Galați după patru victorii consecutive.

”Va fi ultimul joc din acest an din campionatul regulat. Sunt convins că va fi un meci extrem de greu. Va depinde doar de noi dacă vom obține maximum, să încheiem, pentru Oțelul, pentru suporteri, un an foarte bun. În acest an știm cu toții că mai sunt trei etape din campionatul regulat ce se vor disputa anul viitor, dar cu o victorie am face un pas important în atingerea obiectivului nostru propus.

Pentru aceasta am avut discuți și cu jucătorii, va fi un meci extrem de greu, să nu ne așteptăm ca Metaloglobus va veni la Galați doar să facă prezența. Dacă ne uităm în ultimele etape Metaloglobus a obținut patru victorii din patru de când și-a schimbat antrenorul și vor veni cu pretenții. Dar, asta depinde numai de noi, de concentrarea noastră, de determinarea noastră. Trebuie să facem tot posibilul ca suporterii să fie bucuroși și rezultatul să fie pozitiv”, a spus Dorinel în despre jocul cu Metaloglobus.

Conform lui Dorinel Munteanu de la jocul cu Metaloglobus vor lipsi George Cîrjan și Gabriel Nedelea, ambii accidentați, dar și Mario Mitoi, suspendat. Locul lui Mitoi în lotul formației roș-alb-albastre va fi luat de Denis Bordun, 17 ani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal