La Sporting Liești fotbalul este al doilea loc de muncă pentru jucători

Unul dintre cele mai longevive proiecte din Liga a III-a, zona de Est, vechea serie I, Sporting Liești, este prezent pentru al zecelea sezon consecutiv în al treilea eșalon. Longevitatea celor de la Liești se datorează seriozității conducerii clubului, dar și implicării jucătorilor și antrenorilor din cadrul clubului.

La Liești fotbalul este mai mult pasiune pentru jucători, componenții echipei alternează prezența la jocurile și antrenamentele conduse de Cătălin Savu cu prezența la serviciu.

”Jucătorii noștri nu trăiesc numai din fotbal. Ei mai dețin și alte profesii. Ei lucrează în alte domenii. Fotbalul este al doilea loc de muncă pentru ei. O parte dintre ei sunt studenți, alții sunt profesori, au diferite profesii.

Serviciul este important, îi înțeleg pentru asta. Mai ales că bugetul echipei noastre nu este unul de speriat să zicem că putem să emitem pretenții așa cum o fac cei de la CSM Focșani, Aerostar Bacău, Metalul Buzău, echipe cu buget cu care ar face față și în Liga a II-a”, a spus antrenorul de la Liești Cătălin Savu.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.