Lieștiul a încheiat anul cu o victorie la scor record!

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a încheiat anul cu o victorie la scor record. În etapa a 16-a formația pregătită de profesorul Cătălin Savu a trecut cu scorul 8-0! de Viitorul Ianca, o formație ce s-a remarcat în acest sezon prin rezultatele obținute în jocurile din deplasare. Pe lângă victoria de la Galați cu Unirea Braniștea cei de la Ianca au mai obținut câte o remiză pe terenurile celor de la Aerostar Bacău și CSM Focșani.

Costea, Iordache și Grigoraș au marcat câte o dublă, Mihu și Sevastian au completat lista marcatorilor jocului de la Liești. Cătălin Savu a abordat jocul cu formula: Brăneț – Ștefănescu, Maftei, Dima, Sevastian, Chiriac, Munchiu, Stan, Iordache, Mihu, Costea. Au mai jucat: Crihană, Grigoraș, Cucu, Călin și Angheluță.

Antrenorul echipei din Liești, Cătălin Savu, cel care a resuscitat formația din Liești, s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi, mai ales că jocul cu Ianca era ultimul din acest an. ”După scor, meciul pare să fi fost un simplu galop de sănătate, dar lucrurile nu au stat chiar așa. Am întâlnit o echipa puternică, cu un joc bun în deplasare, dar jucătorii noștri s-au întrecut pe ei. Au abordat jocul cu atitudine și asta a făcut diferența. Îmi felicit toți jucătorii pentru efortul depus și pentru modul în care au înțeles să trateze ultima etapă din acest an!”, ne-a spus profesorul Savu.

Sporting Liești iernează pe poziția a șasea în seria secundă din Liga a III-a cu 24 de puncte, patru puncte mai puțin decât Aerostar Bacău și Unirea Braniștea, echipele aflate în luptă directă pentru locul patru. Prin victoria cu Ianca cei de la Liești s-au distanțat la 9 puncte de echipe de pe locul 7, Viitorul Ianca. La reluarea meciurilor din Liga a III-a, 11 martie, Sporting Liești va juca pe terenul celor de la Metalul Buzău, echipa de pe locul doi.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.