Profesorul Savu vrea să îmbine experiența cu tinerețea în lotul Lieștiului

238
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Clasată momentan în zona locurile de play-out, după ce s-au disputat șapte etape din sezonul regulat al Ligii a III-a, gruparea gălățeană Sporting Liești își propune un salt din actuala zonă de clasament, asta într-un interval mediul de timp.

Mai avem de jucat trei etape pentru perioada de iarnă. E greu atunci să schimbăm ceva. Dar, eu îmi propun să formăm o echipă în care să îmbinăm experiența jucătorilor care sunt acum în lot cu entuziasmul tinerilor. Eu cred că lucrurile se vor schimba în bine, iar dacă colaborarea va fi de lungă durată, vă spun de pe acum că la anul obiectivul va fi să ne batem la locurile de play-off și mai vedem pe urmă”, a spus conferențiarul Cătălin Savu, noul antrenor al echipei din Liești, în direct la Lider Sportiv.

Nou tehnician al formației gălățene a mai declarat că va oferi o atenție specială juniorilor, fotbaliștilor ce trebuie să respecte regula cotelor de jucători, din lot. ”Suferim puțin la capitolul juniori, dar vom regla acest aspect. Sunt copii de valoare în Galați, eu cred că trebuie descoperiți. Trebuie să li se dea încredere. În momentul în care vor primi încredere, vor vedea și ei la rândul lor că au găsit o persoană interesată care să le ofere încredere. Să le ofere și minute de joc”, a declarat Cătălin Savu.

Emisiunea de radio Lider Sportiv poate fi ascultată în fiecare zi de luni începând cu ora 20.00, la postul de radio Pro Lider FM pe 92,4 FM sau www.liderfm.ro.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal