3-0 spectaculos cu Zalăul!

139
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cei care s-au încumetat să parcurgă drumul înzăpezit până la Sala Sporturilor Dunărea pentru meciul campionilor de la CSM Arcada nu au avut ce regreta. Cvadrupla campioană a României le-a oferit un 3-0 spectaculos în fața unui adversar incomod din Divizia A1, SCM Zalău.

A fost un 3-0 cu mici emoții oferite de campioni, în special pe finalul setului secund, dar și cu momente de magie oferite de ultimul venit în echipă coordonatorul Andrija Vilimanović. Meciul a fost început de CSM Arcada cu un set câștigat cu scorul 25-20. Gruparea gălățeană a deschis cu un parțial 7-1. După 8-3 campionii au mai condus cu 16-8, 20-13. Zalăul s-a apropiat la patru puncte, scor 20-16, Madesen cu două puncte consecutive a dus echipa gălățeană la minge de set, 24-20, iar parțialul a fost închis de punctul realizat de Tudor Magdaș, jucător introdus de Sergiu Stancu pe teren în sextetul de bază.

Setul secund a debutat cu mai multe momente de echilibru. După 3-3 în debut, echilibrul s-a menținut la 8-8, 11-11, 18-18. Echilibrul a persistat până la 23-23. În finalul setului secund au ieșit la rampă doi dintre principalii tunari ai echipei Malescha a atacat cu succes pentru 24-23, iar căpitanul Bala a închis setul la 25-23.

Al treilea parțial a debutat după același scenariu din setul secund. Până la 12-10 doar serviciile as ale nou intratului Butnaru ar fi de remarcat. La 12-10 la serviciu a intrat Andrija Vilimanović. Pe serviciile coordonatorului din Serbia formația gălățeană a zburdat și a urcat scorul până la 24-10! După ce au salvat o minge de meci sălăjenii au încheiat jocul după o eroare la serviciu.

Oskar Madsen a fost omul meciului cu 17 puncte realizate. Malescha a contribuit cu 10 puncte, iar Bala a reușit 10 puncte. Meciul a fost început de Sergiu Stancu cu formula: Marian Bala, Akhrorjon Sobirov, Andrija Vilimanović, Oskar Madsen, Tudor Magdaș, Daniel Malescha, Vlad Kantor – libero. Au mai jucat: Vasile Talpă, Andrei Butnaru, Kristaps Smits, Alexandru Rață. Nu au fost utilizați: Marin Lescov, Andrei Mihalescu și Liviu Cristudor.

CSM Arcada este pe locul trei în Divizia A1, cinci puncte în spatele celor două echipe din față, iar miercuri, 1 februarie, va juca tot pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal