CSM Arcada revine în Polivalentă pentru jocul cu Explorări Baia Mare

La trei zile distanță de la victoria cu Zalăul voleibaliștii de la CSM Arcada revin în Sala Sporturilor Dunărea cu un nou joc. Miercuri, 1 februarie, de la ora 18.30, cvadrupla campioană a României va juca în etapa a 15-a din campionatul Diviziei A1 cu Știința Explorări Baia Mare.

Adversarul de miercuri al campionilor este o formație de mijlocul clasamentului, maramureșenii sunt pe 7 în A1 cu 18 puncte acumulate în 14 jocuri. În lotul echipei din Baia Mare se regăsesc jucători cu experiență la nivelul Diviziei A1 precum trăgătorul Mihai Tarța, fost jucător la mai multe echipe în România printre care și CVM Tomis Constanța unde a fost coleg cu cei doi antrenori de la CSM Arcada, Sergiu Stancu și Răzvan Tănăsescu, sau extrema Sorin Dragomir, jucător ce a activat la CS Arcada atât în Divizia A1 cât și în liga secundă, Divizia A2, la începuturile proiectului volei de la Arcada Galați.

Formația băimăreană se remarcă și prin longevitatea pe banca tehnică. Antrenorul Marius Bontea pregătește gruparea maramureșeană din anul 2004!

Jocul de la Sala Sporturilor va fi condus de Lucian Stania, din Constanța, arbitru A1, și Cristian Botezatu, din Piatra Neamț, arbitru A2. În tur, la Baia Mare, CSM Arcada s-a impus cu scorul 3-1.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.