CSM Arcada revine la Sala Sporturilor cu un meci contra Zalăului

178
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Imediat după disputa din play-off-ul Cupei CEV cu cei de la Piacenza echipa masculină de volei CSM Arcada Galați revine la jocurile din campionatul Diviziei A1. Sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 17.00, campioana României va juca în etapa a 14-a din Divizia A1 contra celor de la SCM Zalău.

În competiția internă CSM Arcada este pe locul trei în clasament cu 30 de puncte din 13 jocuri, la cinci puncte în spatele celor de la Steaua București și Dinamo București, echipele de pe primele două locuri. Adversarul din Polivalentă de sâmbătă ocupă locul 6 cu 21 de puncte acumulate în 13 jocuri.

Chiar dacă este la mijlocul clasamentului SCM Zalău nu este tocmai un adversar comod. În lotul sălăjenilor se regăsesc o serie de jucători ce au evoluat în sezoanele precedente la Dinamo (Filip Constantin, Alexandru Ionescu sau Mihai Mărieș), Steaua (Eduard Ocunschi) sau CSM Arcada (Vlad Cuciureanu).

În lotul Zalăului se regăsesc și o serie de jucători străini, sârbul Dušan Stojsavljević, estonianul Keith Pupart foști la SCM Craiova, ucraineanul Oleksandr Buzdugan. Rotația SCM Zalău mai cuprinde și un jucător din Portugalia, Filip Cvetićanin. SCM Zalău este pregătită de sârbul Dragan Kobiljski, tehnician ce a pregătit în trecut Radnički Kragujevac, în Serbia sau ACH Volley Ljubljana, Slovenia, foste adversare ale CSM Arcada în competițiile continentale.

Jocul de la Sala sporturilor va fi condus de Bogdan Stoica, din București, arbitru A1, și Valentin Besoi, din Râmnicu Vâlcea, arbitru A2.

Jocul cu SCM Zalău va fi primul dintr-o serie de trei într-o săptămână pe care CSM Arcada la va juca în Divizia A1. După SCM Zalău miercuri, 1 februarie, la Sala Sporturilor CSM Arcada va juca cu Știința Explorări Baia Mare, urmând ca sâmbătă, 4 februarie, să joace la București cu cei de la Știința.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal