CSM Arcada s-a ținut bine în returul de la Piacenza

159

Ce nu au reușit în meciul tur de la Galați, jucătorii de la CSM Arcada au realizat în confruntarea retur. În al doilea meci al dublei din Cupa CEV cu italienii de la Piacenza CSM Arcada au reușit un joc în care s-au ridicat în mai multe momente ale meciului la nivelul reprezentantei Italiei, evoluție încununată cu un set câștigat pe terenul Piacenzei, scor 1-3.

Setul campionilor a fost chiar cel inaugrual. După un parțial echilibrat (6-4, 10-10, 16-16, 21-21), italienii și-au creat trei oportunități de a încheia setul, salvate de jucătorii formației gălățene. A urmat rândul campioanei României să beneficieze de posibilități de a închide setul. Malescha a egalat la 29, germanul a servit un as pentru 30-29, tot Malescha a reușit un atac cu care a închis setul al 31-29.

Au urmat două seturi în care selecționata de campioni olimpici, mondiali și europeni s-a impus categoric, scor 25-10, în setul doi și 25-12 în setul trei.

Nici în setul patru jucătorii campioanei nu s-au lăsat mai prejos. Parțialul a fost câștigat de Piacenza cu scorul 25-22, după ce echilibrul s-a rupt în final la 22-22.

CSM Arcada Galați încheie parcursul european din actuala ediție a cupei CEV. Pentru al treilea sezon consecutiv CSM Arcada a pătruns în fazele superioare ale Cupei CEV. De altfel, în aceste ultimele trei sezoane formația gălățeană a fost echipa românească cu cel mai lung parcurs din competițiile continentale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal