CSM Dunărea Galați își reorganizează secția de hochei

1129

Dintre cele 10 secții de la CSM Dunărea Galați cea mai populară este secția de hochei, secție ce deține în palmares două trofee ale Cupei României și două titluri de campioană. Pentru a crea un climat propice performanței conducerea Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați a făcut câteva schimbări la nivelul tehnicienilor. De pregătirea hocheiștilor de la CSM Dunărea se ocupă tehnicieni experimentați, foști mari jucători.

”Am adus antrenori noi la secția de hochei, secție pe care încercăm să o ”recalibrăm”, să zicem așa. Cei mai vechi dintre antrenori au ieșit la pensie și vor lăsa locul unor antrenori care, cred eu, că sunt bine pregătiți, iar copii au că să învețe de la ei, au modele în antrenorat.

În timp vrem să facem o dezvoltare sănătoasă, să o luăm cu începutul. Am format grupele, trei dintre ele merg în Carpathian Junior Hochey League, CJHL, o competiție internațională, europeană, cu patru turnee, iar ceilalți participă la Campionatele zonale și Naționale.

De pregătirea hocheiștilor de la CSM Dunărea se ocupă antrenori cu mare experiență în cariera de jucători precum: Evgeni Pisarenko, Vitali Donika sau Cătălin Geru fostul mare jucător al echipei naționale a României.

În ceea ce privește antrenorii, am reușit să-l aducem Evgheni Pisarenko, un antrenor care mulți ani a fost la Brașov, un antrenor foarte bun din multe puncte de vedere cât și datorită faptului că stăpânește foarte bine limba română, ăsta un aspect. El este antrenorul nostru coordonator al secției de hochei de la CSM Dunărea Galați.

L-am adus pe Vitali Donika fostul jucător al Galațiului și căpitan la CSM Dunărea Galați cu care a obținut unele dintre cele mai frumoase rezultate de două ori campion național și o dată câștigător de Cupa României. Recent a venit și un alt antrenor din Harkiv, Vladimir Iromin, cu care ne-am mai cunoscut prin România la camp-urile de power skating. Îl mai avem și pe Cătălin Geru, fost mare jucător, încercăm să-l cooptăm și pe fostul mare portar Radu Viorel, în poziția de antrenor cu portarii, el să se ocupe de pregătirea portarilor”, a spus Cristi Munteanu la Lider Sportiv.

Conform lui Cristi Munteanu, directorului Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați, în viitorul apropiat de instruirea hocheiștilor de la Dunărea s-ar putea ocupa Evgeni Emelianenko și Vitali Kirichenko, acum jucători în activitate la CSM Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal