CSM Galați mai are de trecut un obstacol până la Top 10 LNBM

125
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Victoria cu Voluntariul din penultima etapă a primei faze din LNBM nu le-a asigurat, așa cum anticipam, calificarea celor de la CSM Galați între cele mai bune 10 echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

Pentru a juca în faza a doua din LNBM alături de U BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea sau celelalte echipe de renume din România, CSM Galați mai are un obstacol de trecut. În ultima etapă din Faza I LNBM formația gălățeană va juca pe terenul celor de la SCM Timișoara. Meciul se va disputa sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 18.30, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

CSM Galați este pe trei în Conferința B din LNBM cu 9/6 (victorii/înfrângeri) la general, în timp ce Timișoara este imediat sub formația gălățeană, locul 4, cu același bilanț 9/6.

Pentru a se califica în Top 10, fără a mai depinde de jocul rezultatelor, CSM Galați trebuie să învingă la Timișoara. În cazul unei înfrângeri în jocul de la Timișoara echipa lui Florin Nini se mai poate califica în Top 10 dacă una dintre Dinamo sau CSO Voluntari vor pierde meciurile din ultima etapă.

Dinamo, locul 6 cu 8/7 joacă în aceeași zi, de la aceeași oră, cu CSM Constanța, echipă deja calificată în Top 10, în timp ce Voluntariul (locul 7 cu 8/7) are un meci mai facil, vineri, de la ora 17.45, cu CSM Focșani.

cu CSM Constanța respectiv CSM Focșani.

Se califică dacă câștigă la Timișoara.
Se califică dacă pierde la Timișoara, coroborat cu înfrângere pentru Dinamo sau Voluntari.
Nu se califică dac pierde la Timișoara, coroborat cu victorii pentru Dinamo și Voluntari.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal