Dorinel oferă concluziile cantonamentului montan

556
sursa foto: SC Oțelul/facebook

SC Oțelul a încheiat prima perioadă de pregătire a iernii, stagiul montan de la Vatra Dornei. La finalul cantonamentului montan antrenorul roș-alb-albaștrilor, Dorinel Munteanu, a oferit concluziile după perioada de acumulări fizice de la munte.

Am fost foarte mulțumit de cum s-au comportat jucătorii, cum s-au pregătit, cum au alergat. Am avut o vreme superbă de pregătire. Chiar dacă nu am avut zăpadă, a fost o perioadă benefică pentru ce urmează în viitorul apropiat.

În vară, în august, nu am avut timp să facem o pregătire centralizată. Am avut foarte multe jocuri, dar eu sper ca acum, cu această pregătire și cu ce vom face în meciurile amicale din Turcia, la ora primului joc să fim pregătiți, să fim bine din toate punctele de vedere. Sper să fim bine în ultimele trei runde din sezonul regulat, iar apoi sa atacăm play-off-ul pe care îl dorim cu toții”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Managerul tehnic al Oțelului a mai declarat că în al doilea cantonament al iernii, cel din Turcia, se vor vedea și calitățile jucătorilor, în special cei transferați în perioada de iarnă. ”Plecăm peste câteva zile în Turcia, cu mari eforturi financiare am reușit să organizăm acest cantonament, iar acolo se va vedea jucătorul pe teren. Sunt convins că jucătorii care au venit în această iarnă vor ajuta, 3-4 jucători vor ajuta echipa cu adevărat nu cum s-a întâmplat în turul campionatului”, a declarat Dorinel.

Cu patru achiziții în această iarnă, Octavian Ursu (28 ani), Antonio Cruceru (26 ani), Diego Zivulic (30 de ani) și Andreas Chirițoiu (19 ani), Dorinel anunță că își mai dorește jucători: ”Îmi mai doresc un atacant, cu experiență, foarte greu de găsit pentru ceea ce vreau eu, și poate un fundaș stânga sau un jucător ofensiv de bandă stângă”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal