Florin Nini, despre victoria cu Voluntariul: ”Dincolo de limitele noastre!”

68
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet masculin CSM Galați a reușit una dintre cele mai frumoase victorii din istoria participării sale în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația pregătită de Florin Nini s-a impus cu scorul 84-81, după o revenire de senzație de la -15, în fața celor de la CSO Voluntari, deținătoarea Cupei României, grupare cu pretenții la locurile din partea superioară a LNBM. Florin Nini, antrenorul de la CSM Galați, a caracterizat victoria cu cei de la Voluntari drept ”dincolo de limitele noastre”.

”Mă bucur că am reușit această victorie, este o victorie de angajament, este o victorie pe care am reușit-o cu atitudine, dincolo de limitele noastre pot să spun. Știam că Voluntariul este o echipă valoroasă, cu jucători de experiență, cu jucători de înalt nivel baschetbalistic. Îi felicit pentru modul în care au jucat, însă noi puteam să câștigăm în două feluri. Unul era cu o dăruire totală, lucru ce s-a și întâmplat, și a doua să avem o zi excelentă ofensiv. Mă bucur că atitudinea a învins, în general acest gen de victorii îți dau încredere, îți dau moral bun pentru ceea ce urmează”, a spus Florin Nini.

Tehnicianul de la CSM Galați apreciază că lupta pentru accederea în primele 10 echipe din Liga Națională de Baschet Masculin nu este încheiată.

”Cu siguranță nu e gata, e o victorie care ne ajută, respirăm, însă, cu siguranță că meciul de la Timișoara poate să fie decisiv. Mulțumim publicului care a făcut o atmosferă extraordinară. Ne bucurăm azi și de mâine ne apucăm de treabă, așa cum știți trebuie să ducem totul până la capăt”, spune Nini.

În urma victoriei cu CSO Voluntari cei de la CSM Galați au urcat pe locul doi în LNBM cu 9/6 (victorii/înfrângeri) la general, iar în ultima etapă a sezonului formația gălățeană va juca la Timișoara cu cei de la SCM, locul trei cu 9/6.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal