Oțelul a plecat în Antalya cu modificări în lot

1029

După câteva zile de la revenirea din stagiul de pregătire montan cei de la Oțelul au plecat în al doilea cantonament al perioadei de iarnă. Trupa lui Dorinel Munteanu are programat în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, un stagiu de pregătire în Turcia, Antalya, unde va susține și patru jocuri de pregătire.

Față de lotul cu care a abordat cantonamentul din județul Suceava formația gălățeană a făcut câteva modificări în distribuția deplasată în Turcia.

Alături de Oțelul în Antalya au plecat mijlocașul dreapta Rareș Scocîlcă (18 ani), venit împrumut de la Universitatea Cluj-Napoca, și mijlocașul lateral Cristian Ciobanu, jucător ce poate evolua în spatele vârfului și chiar și pe postul de atacant, ultima dată la Gloria Buzău.

Au rămas la Galați pentru a se pregăti olandezul Ricardo Kip și sârbul Vanja Markovic. Alături de cei doi la Galați se vor pregăti în următoarea perioadă și tinerii Darius Paharnicu și Alejandro Râpan. Un alt jucător gălățean Denis Cireș urmează să fie împrumutat până la finalul sezonului la gruparea gălățeană de Liga a III-a Unirea Braniștea.

În Antalya cei de la Oțelul au programate patru meciuri de pregătire cu: Enisei Krasnoiarsk, Rusia, Liga a II-a, 1 februarie, KF Besa Dobërdol, Macedonia, Liga a II-a, 4 februarie, FK Olympic Tashkent, Uzbejkistan, Liga I, 6 februarie, SVV Ulm, Germania, Liga a IV-a, 9 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal