Prima înfrângere internă a sezonului pentru campionii de la United

141
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Din postura de campioană a României cei de la United au pierdut în ultima etapă a primei faze din sezonul regulat primul meci. Campionii au cedat cu scorul 2-4 jocul de pe terenul vicecampioanei Autobergamo Deva.

United a condus cu 2-0 la pauză, goluri marcate de Araujo, în minutul 13 și Boșneagă două minute mai târziu. Pe întreg parcursul jocului campionii s-au întrecut în ratări, formația din Deva a fost mai eficientă și a întors soarta partidei în partea secundă, repriză încheiată cu un parțial 4-0. La jocul din Hunedoara cei de la United nu s-au putut baza pe serviciile a trei jucători: Andrei Crăciun, Dos Santos Pele și Cristian Cardenas.

Pentru United au jucat: Toniță – Burdujel, Dudău, Cireș, Araujo.Cârdei, Oană, Ignat, Arhire, Crișan, Boșneagă. Antrenor: Ignat.

Înfrângerea de la Deva reduce din avansul campionilor din fruntea clasamentului. United încheie prima parte a campionatului Ligii I, tur + retur, pe prima poziție cu 29 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi FK Odorheiu Secuiesc, patru puncte în plus față de cei de la Deva.

Pentru United, în campionat, urmează meciurile din faza a treia din sezonul regulat, tur. În Liga I de futsal sezonul regulat se joacă în sistemul tur-retur-tur. Tragerea la sorți a meciurilor urmează să fie efectuată de FRF.

Următorul joc al formației gălățene este programat pentru 5 februarie, în Covasna, la Târgu Secuiesc, cu cei de la KSE în faza optimilor de finală din Cupa României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal