S-au stabilit coordonatele din turul suplimentar al Ligii I. United joacă 3 meciuri acasă 3 în deplasare

140
sursa foto: CS United Galați/facebook

Înfrângerea de la Deva, din ultima etapă a returului sezonului regulat din Liga I, nu a detronat United din fruntea campionatului primului eșalon de futsal. Echipa lui Florin Ignat a câștigat primele două rotații din Liga I cu două puncte avans.

Jucătorii lui Florin Ignat au fost cei mai buni în primele două părți ale campionatului, iar asta o relevă și numărul victoriilor, 9 față de 8 ale celorlalte competitoare, cât și raportul golurilor marcate și încasate. United conduce după ce s-au disputat 14 din cele 21 de etape ale sezonului regulat. Jucătorii gălățeni au marcat 81 de goluri, trei mai mult decât urmăritoarea FK Odorheiu Secuiesc, iar defensiva gălățeană s-a remarcat cu cele 29 de goluri, trei mai puțin decât harghitenii.

Liga I de futsal continuă sezonul regulat cu o a treia fază, tur suplimentar. Federația de Fotbal a publicat programul celei de a treia faze a campionatului. În prima etapă, rundă programată la 29 ianuarie, United stă, din cauza numărului impar de echipe din campionat.

În turul suplimentar United va juca șase jocuri. Trei pe teren propriu, teri în deplasare. La Galați campioana va juca cu FK Odorheiu Secuiesc, (joi, 2 februarie, de la ora 17.00), etapa a II-a, CFR Timișoara, etapa a IV-a, și Luceafărul Buzău, etapa a VI-a. În schimb, formația gălățeană va avea parte de două jocuri la Deva în meciurile din deplasare, etapa a III-a, cu Autobergamo, și etapa a V-a, cu West, cealaltă echipă din Deva ce activează în Liga I. A treia deplasare din turul suplimentar este una mai mult de formă, în ultima etapă United va juca cu CFF Clujana Cluj-Napoca, ultima clasată.

După încheierea turului suplimentar primele două clasate vor obține calificarea direct în semifinale. Echipele clasate pe locurile 3-6 în urma turului suplimentar vor juca în play-off, iar primele două se vor califica în semifinale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal