United începe Cupa în faza optimilor. Galațiul participă cu două echipe în Cupa României

175

Federația Română de Fotbal a stabilit coordonatele ediției 2023 a Cupei României. În ediția din acest an a competiției KO Galațiul va fi reprezentat de două echipe. Pe lângă campioana și deținătoarea trofeului Cupei României, United Galați, în ediția din acest an Cupei va participa și FC Universitatea Galați, formație înființată în vara anului trecut.

Cei de la United vor debuta în Cupa României în faza optimilor de finală cu un joc în Covasna pe terenul formației de Liga a II-a KSE Târgu Secuiesc, joc programat pentru data de 5 februarie. Este al doilea sezon consecutiv în care United va debuta în Cupă pe terenul formației din Covasna. Sezonul trecut formația gălățeană s-a impus cu socrul 9-6 în jocul de la Târgu Secuiesc după 5-1 la pauză.

Dacă vor trece de cei de la KSE Târgu Secuiesc deținătoarea celor trei trofee din futsalul autohton ar putea avea parte de un duel de foc în faza sferturilor de finală. Cei de la United vor juca cu colega de eșalon învingătoarea dintre Luceafărul Buzău și FK Odorheiu Secuiesc, echipa de pe locul doi în clasamentul la zi din Liga I de futsal. Meciul din faza sferturilor de finală este programat să se dispute la Galați.

Cei de la FC Universitatea vor juca în Cupa României chiar din primul tur. Formația gălățeană va juca în faza preliminară cu colega de eșalon Fortius Buzău. Meciul este programat pentru 25 ianuarie, la Galați, Sala Siderurgistul. În cazul unei victorii cu formația din Buzău cei de la FC Universitatea vor juca în faza optimilor de finală cu echipa de Liga I CFR Timișoara.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal