United își betonează ofensiva

94
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioana en-titre a României, dar și campioana de iarnă a actualei ediții a Ligii I, și-a întărit atacul cu Stefan Krstić, 29 de ani. Ultima achiziție a clubului ce deține toate trofeele din futsalul autohton este unul dintre golgheterii campionatului Ligii I. Vine la United de la CFR Timișoara, locul 4 în clasamentul la zi din Liga I, iar în România a mai jucat pentru Dunărea Călărași. Stefan Krstić este și component al echipei naționale a Serbiei.

“Înainte de toate, aș vrea să-i mulțumesc antrenorului Florin Ignat, apoi și agenției care mă reprezintă, 1on1 Futsal. Ei au făcut acest transfer posibil, rapid și în cel mai elegant mod. Știu că vin la cel mai bun club din România, la echipa campioană, și sunt pe deplin conștient de așteptările și de obiectivele noii mele echipe. Am avut șansa să joc în trecut de câteva ori în sala de la Galați și mereu am fost impresionat de entuziasmul publicului și de cultura acestui club și a orașului, în general. Sunt mai mult decât bucuros și abia aștept primul meci în tricoul echipei mele. Vreau să dau totul pentru ca echipa să-și apere trofeele. Forza, United!”, a spus Stefan Krstić pentru facebook CS United Galați.

Cel mai probabil Krstić v a debuta în tricoul campioanei României la meciul din etapa secundă a turului suplimentar din Liga I de joi, 2 februarie, ora 17.00, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal